SUCCESVERHAAL RENATA

Ik ben ongeveer 7 kilo aangekomen door het stoppen met roken. Veel collega’s van mij zijn met succes afgeslankt in warmtecabine’s. Sommige collega’s zijn wel 25 kilo kwijtgeraakt. Toen ik hoorde dat Body Care in Barendrecht werd geopend heb ik gelijk een afspraak gemaakt voor een proefles.

Na mijn proefles was ik gelijk enthousiast, mede doordat ik al veel positieve verhalen gehoord had. Er heerst een leuke sfeer en je krijgt veel persoonlijke aandacht. Na mijn eerste meting (na 5 lessen) was ik bijna 2 kilo en 20 cm kwijt. Na 10 lessen was ik 4 kilo en 49 cm kwijt. Je hoeft niet op een streng dieet, maar het is wel belangrijk dat je op een gezonde manier met je voeding bezig bent. Ik eet 3 maaltijden op een dag en als ik trek heb in iets lekkers neem ik fruit. In het weekend neem je iets extra’s en dit alles is heel goed vol te houden. Ik ga 2x in de week in de warmtecabine, het sporten duurt een half uur. Je bent dus ook niet heel je avond kwijt, kortom een leuke manier om af te vallen!

Ik ben nu in totaal 11,4kg kwijt en 106cm! Inmiddels ben ik ook begonnen met het trainen op de Power Plate. Dit bevalt heel goed in combinatie met de warmte-afslankcabine.