SUCCESVERHAAL MAYA

Op een dag in september dacht ik: Ik loop eens bij Body Care naar binnen. Ik woon er om de hoek, en had al een paar keer met de gedachten rondgelopen om eens een kijkje te nemen. Ik was de afgelopen jaren veel te zwaar geworden. Iets meer dan 80 kilo zelfs. Zelf kreeg ik die overtollige kilo’s er niet af.

Na het eerste gesprek met Isabell had ik er direct al een goed gevoel over. Isabell raadde me aan om twee keer per week te komen sporten. Twee keer per week in de warmte-(afslank)slankcabine en één keer per week, na het sporten, in de ozon-stoomcabine. Daar heb ik zeker geen spijt van gehad. Van mezelf heb ik een droge huid. Ik moet me iedere dag flink insmeren, maar door de ozon was dat nog maar nauwelijks nodig.

De eerste weken moest ik noteren wat ik zo in een week at. Die lijst bespraken we dan samen, en ik kreeg goede voedingsadviezen. Je moet namelijk naast het sporten ook je voedingspatroon aanpassen. Mijn man heeft me hier gelukkig ook goed in gesteund. Ook werd ik elke week gewogen en één keer per maand gemeten. Ik moet zeggen dat het vanaf het begin al heel erg goed ging. De eerste week was ik al meer dan 1 kilo kwijt. Er zaten natuurlijk ook weken tussen waarbij het iets moeizamer ging, maar over het algemeen ging het uitstekend.

Juist door deze snelle positieve resultaten bleef ik erg gemotiveerd. Nooit heb ik een afspraak afgezegd. Na een half jaar ben ik 18 kilo lichter. Ik zit op mijn streefgewicht, maar ik blijf nog een half jaar doorgaan met de warmte-(afslank)cabine. Tevens train ik nu 1 keer per week op de Power Plate. Een bijzondere ervaring. Ik voel me weer fit en voel me zekerder. Ik kan het iedereen met overgewicht aanraden. Ik ben blij dat ik toen die stap heb genomen. Ik wil hierbij Isabell en Richard bedanken voor hun goede begeleiding!!