SUCCESVERHAAL FRANK

Eindelijk in 2007
Eindelijk heb ik dit jaar zelf het besluit genomen om af te vallen…
Eindelijk ben ik dit jaar zelf aan de gang gegaan…
Eindelijk ben ik dit jaar gaan sporten en afvallen…
Eindelijk heb ik dit jaar dit stukje geschreven…

In de afgelopen jaren heb ik vaak te horen gekregen. Joh, je moet wat aan je gewicht gaan doen. Dit gaat niet goed en altijd dacht ik bekijk het maar. Ik voel me prima en ik kan het toch niet, dat afvallen. Ik eet toch niet zo veel? En dat sporten? Ja wat dan? Teamsport is niets voor mij en op zo´n sportschool kijkt iedereen naar me en ken ik niemand. Trouwens daar ben ik al een keer lid van geweest en dat was ook niets voor me. In het begin ga je vier keer in de week en dan twee keer en dan nooit meer. Ik zwom vroeger veel zou dat weer wat zijn? Het baantjes zwemmen was druk en op zeer ongelegen tijden.

In april 2007 kwam ik een advertentie tegen van Body Care. Een half uur per keer sporten en toch afvallen. Nou dat lijkt me wel wat. We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen uitleg over hoe het werkt. ’Het ziet er niet uit’, dacht ik, toen ik de cabines zag, maar als het werkt vooruit. Proefles afgesproken en aan de gang dan maar. Dat heb ik geweten. Wat een succes. Ik was in vier maanden 20 kilo kwijt. En nu in december al meer dan 30 kilo. Naast twee keer per week naar Body Care voor de warmtecabine, heb ik ook mijn eetgewoontes aangepast. Dit allemaal onder begeleiding van Richard en Isabell. Richard heeft mij erop gewezen wat je fout doet bij het eten. Dat was toch wel heel wat. Isabell let op me tijdens het bewegen en verbetert me en moedigt me aan. Fantastisch. Voor mij de ideale combinatie. Ik word altijd vriendelijk welkom geheten en omdat ik een afspraak heb om te komen, ga ik ook.

Kortom het werkt prima voor mij. In een jaar tijd zit ik bijna op mijn streefgewicht. Terwijl ik in het begin dacht. Nou tien kilo minder is prima dit jaar. Het is er immers ook langzaam aan gekomen. Verder was ik ook bang voor van die losse huidplooien, die ik net op tv zag, toen ik begon. Haha, nou het gaat prima. Heb bijna mijn sixpack te pakken en dan bedoel ik geen bier.
Natuurlijk had ik het ook niet kunnen doen zonder een heel goede support van het thuisfront.
Maar Isabell en Richard hartelijk bedankt voor jullie motivatie, vriendelijkheid en begeleiding.
Frank Hulsman