Succesverhalen

SUCCESVERHALEN

Bent u benieuwd wat u in de praktijk kan verwachten? Wat zeggen tevreden klanten? U kunt hier lezen hoe klanten onze studio ervaren en ervaren hebben.

Wilt u zelf snel de methode ervaren, bel dan gerust voor meer informatie en een afspraak naar 0180 – 55 81 44.

De ervaring van onze klanten

‘Ik voel me weer fit en zeker’
Op een dag in september dacht ik: Ik loop eens bij Body Care naar binnen. Ik woon er om de hoek, en had al een paar keer met de gedachten rondgelopen om eens een kijkje te nemen. Ik was de afgelopen jaren veel te zwaar geworden. Iets meer dan 80 kilo zelfs. Zelf kreeg ik die overtollige kilo’s er niet af.

BEKIJK SUCCESVERHAAL

‘Geen poeders & pillen’
Na het lezen van een advertentie van Body Care dacht ik wat is dit? Sporten in een warmtecabine en daarna relaxen in een ozon-stoomcabine? Al heel lang wist ik dat ik minstens 15 kg moest afvallen wilde ik weer lekker in mijn vel zitten. Nieuwsgierig als ik was heb ik gebeld en een afspraak gemaakt voor een proefles

BEKIJK SUCCESVERHAAL

‘Leuke manier om af te vallen’
Ik ben ongeveer 7 kilo aangekomen door het stoppen met roken. Veel collega’s van mij zijn met succes afgeslankt in warmtecabine’s. Sommige collega’s zijn wel 25 kilo kwijtgeraakt. Toen ik hoorde dat Body Care in Barendrecht werd geopend heb ik gelijk een afspraak gemaakt voor een proefles.

BEKIJK SUCCESVERHAAL

‘Motivatie, Vriendelijkheid & Begeleiding’
In de afgelopen jaren heb ik vaak te horen gekregen. Joh, je moet wat aan je gewicht gaan doen. Dit gaat niet goed en altijd dacht ik bekijk het maar. Ik voel me prima en ik kan het toch niet, dat afvallen. Ik eet toch niet zo veel? En dat sporten? Ja wat dan?

BEKIJK SUCCESVERHAAL